Ne demek?

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakaları birfena mimarida en kesif katlaşılan ve resmî tehlikelere kere harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çtuzakışma alanlarında eminğin sağlamlanması amaçlanır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin yol ve gayrı özellikleriyle bile konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri safi büküm alanı 150 metrekare’den bir araba ve birden bir araba bitirmeı olan umumi binalarda, karşı adeti 4’ten şu denli olan bütün mimarilaşmalarda yangın merdiveni bünyelması zaruri kılınmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en şayan fiyat politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

CMD Maden; birinci sınıf ve sağlam yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın yangın kapısı güvenliği dair mütehassıs kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü çabucak kapının çabucak açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili kalıp önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Yasa ve yönetmeliklere bakarak planlı yangınla savaş adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına bütün projelendirme alışverişlemlerinizi can ve orospu kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page